Pakej Nikah Sanding A-Park Puchong

Terletak di dalam Lembah Klang, di tengah-tengah kehijauan yang tenang dan subur, A-Park mudah diakses. Keluar dari jalan utama dan masuk ke kawasan eksklusif ini yang dijaga dengan baik, anda diangkut ke tempat di mana keadaan serta-merta terasa betul dalam setiap cara. Di mana lebih baik daripada di sini untuk membuat janji cinta antara satu sama lain dan membuktikan jika untuk seumur hidup yang indah?

Jika anda sedang mencari lokasi yang benar-benar unik untuk hari istimewa anda, maka anda telah datang ke tempat yang betul. Terletak di tengah-tengah estet peribadi, A-Park menawarkan anda tempat perkahwinan taman yang menakjubkan dengan privasi, ketenangan dan persekitaran yang menakjubkan.

Mengadakan majlis perkahwinan taman anda di A-Park ialah perkara paling mudah untuk dilakukan. Pertama, mulakan dengan saiz senarai tetamu anda. Kemudian semak pakej yang kami tawarkan dan pilih satu yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Beritahu kami tema, permintaan khas atau penambahan anda dan kami akan menguruskan yang lain. Senarai semua perkhidmatan yang kami tawarkan terlalu panjang untuk disertakan, jadi jangan ragu untuk bertanya. Jika anda mahu, kami boleh mengusahakan perkara ini secara langsung dengan wakil anda atau perancang perkahwinan anda.

Di A-Park, taman hijau yang mengagumkan dan terbentang luas serta tasik yang tenang memberikan latar belakang yang menawan secara semula jadi untuk acara anda. Semua ini dipasangkan dengan lancar dengan kemudahan dan kemudahan moden untuk keselesaan dan kemudahan anda.

Pakej Nikah Sanding,1500,1000,800,500,300,200,100pax, Dengan Tawaran Pakej Nikah Sanding, Ruang Kahwin Dan Bertunang , Pakej Majlis Perkahwinan Nikah Sanding

Jangan lepaskan peluang untuk mengadakan majlis pernikahan anda dalam suasana penuh eksklusif di venue kami :

Jangan tunggu lagi kerana slot pakej perkahwinan kami terhad. Tempah sekarang sebelum terlambat.

Laman Perkahwinan
Pakej Lengkap Perkahwinan | Katering | Busana Pengantin | Pelamin Moden | Fotografi | Butik Pengantin | Pengurusan Majlis Perkahwinan | Fotografi, Pakej Sanding, Pakej Nikah dan lain-lain majlis.

Harga pakej lengkap perkahwinan mampu milik di sediakan Management termasuk dewan di sediakan untuk pilihan anda. Majlis Dari Serba Sederhana Mampu Bayar, Majlis dari 100pax hingga 1500pax

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top

As salam, Kami Menyediakan Pakej Kahwin/Katering Lengkap di KL,Selangor, N9 & Melaka. Boleh share detail utk memudahkan urusan 👇