Pakej Nikah Sanding Petaling Jaya | White Ballroom Glasshouse

Pakej Nikah Sanding Damansara Petaling Jaya | White Ballroom.terletak tidak jauh dari Lebuhraya Persekutuan, menjadikannya mudah diakses dari banyak bahagian di PJ, KL, Subang dan walaupun anda mempunyai tetamu dari klang. Tempat letak kereta juga disediakan di dalam kawasan kompleks dimana Glass house terletak. Terdapat juga tempat letak kenderaan di tepi jalan.

Pakej Nikah Sanding Damansara Petaling Jaya | White Ballroom Ruang acara Glass house Damansara PJ ialah ruang yang mampu memuatkan sehingga 600 orang untuk acara makan malam bufet atau 800 orang jika ia adalah duasana teater. Ia sesuai untuk acara korporat seperti makan malam tahunan, acara fesyen atau sebagai temoat perkahwinan dimana anda boleh menganjurkan majlis untuk 600 orang.

White Ballroom ialah dewan yang bercampur dengan gaya industri mentah dan konsep rumah kaca, dikelilingi dengan pokok palma dan cahaya matahari semula jadi.

Menyediakan pakej lengkap beserta dewan bermula 100-1000pax. Selain pakej lengkap, kami juga menyediakan pakej katering tanpa dewan. Jangan risau, akan ada seorang event coordinator yang berpengalaman dalam menguruskan majlis untuk membantu anda menyiapkan semuanya dari A sampailah Z. Jadi anda tak perlu risau memikirkan majlis tersebut. Serahkan semuanya kepada kami. Dijamin anda akan berpuas hati dengan servis yang kami sediakan.

Menyediakan pelbagai pakej perkahwinan bagi memudahkan bakal pengantin memilih tema dan pakej yang bersesuaian. Abadikan hari terindah anda dengan suasana dan pakej ekslusif dari kami.

Bagi bakal pengantin yang hanya mahukan pakej katering dan kanopi, pihak kami turut menyediakan pakej tersebut mengikut kehendak pelanggan kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top

As salam, Kami Menyediakan Pakej Kahwin/Katering Lengkap di KL,Selangor, N9 & Melaka. Boleh share detail utk memudahkan urusan 👇