PAKEJ PERKAHWINAN 2023-2024

Di zaman pandemik ini membuat kan ramai bakal pengantin yang terpaksa menunda majlis perkahwinan mereka kepada tahun dan tarikh yang berikutnya , dengan ini kami telah menawarkan pekej perkahwinan yang lengkap pada tahun 2023-2024. Pakej lengkap perkahwinan kami tersedia bagi memudahkan anda mencari pekej yang bersesuaian dan mengikuti bajet anda.

Pilihlah pakej perkahwinan lengkap yang memenuhi bajet anda. Cantik mata memandang pelamin dan perhiasan, lagi sedap menjamah hidangan yang disediakan oleh katerer-katerer berkualiti. Pilihlah pakej-pakej, lengkap dengan dewan, khemah, busana pengantin, jurugambar, makanan beradap, jurusolek, hiburan, kek dan sebagainya. Pakej Perkahwinan Lengkap 2023 & 2024, Pakej Majlis 1000 pax, 800 pax, 500 pax, 300 pax, 200 pax & 100 pax.

Jom sekalikan semua bajet perkahwinan anda di dalam satu bajet mampu milik !
Laman perkahwinan harap dengan pakej baru yang kami keluarkan dapat membantu mereka yang berhajat nak mendirikan masjid dengan semuanya diuruskan dalam satu masa…

Kenapa tidak disekalikan semua keperluan di majlis anda di dalam satu bajet mampu milik kami.

Laman perkahwinan berharap dengan pakej2 yang kami keluarkan dapat membantu mereka yang berhajat untuk mendirikan masjid dengan semuanya diuruskan dalam satu masa di bawah satu pakej.
Dari Catering , kelengkapan dewan & kanopi,
Lauk juadah pengantin, PA sistem
Fotografi hingga ke set andaman,
Semuanya sediakan untuk anda.

Kami juga mempunyai sijil bertauliah
?️????? ????????? ???????? ????????
?️????? ???? & ?????? ?????? ???? ???????????
?️????????’? ????????? ???????? ??????? ???????? – ???? sebagai pengendali makanan,
In shaa Allah bakal pengantin tidak perlu khuatir akan juadah yang bakal dihidangkan pada tetamu nanti…

PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN BERMULA 100pax,200pax,300pax,500pax hingga 1000pax

Pakej lengkap yang kami tawarkan termasuk dewan berhawa dingin siap dekorasi pelamin dan makan beradab, Photography, Makeup dari MUA, Busana pelbagai pilihan, Kek Pengantin, Katering makanan beserta lauk makan beradab, Dj dan pa system yang berpengalaman Beserta crew pramusaji yang siap menyempurnakan majlis anda.

Dengn pakej perkahwinan yang ohsem boleh didapati dari pakej yang ditawarkan. Pakej kami juga menawarkan dewan, hotel dan tempat tempat yang eksklusif di sekitar KL, selangor dan negeri sembilan dengan bajet yang bersesuaian dengan keperluan majlis anda.

Tidak perlu untuk pening-peningkan kepala anda, dengan pakej yang kami tawarkan anda hanyalah perlu membawa goodies untuk diberikan kepada tetamu tetamu anda. Ini kerana pakej yang kami tawarkan adalah lengkap dengan semua keperluan yang perlu ada semasa majlis perkahwinan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top

As salam, Kami Menyediakan Pakej Kahwin/Katering Lengkap di KL,Selangor, N9 & Melaka. Boleh share detail utk memudahkan urusan 👇